Quantcast

Troben un nen de 6 anys després de 12 hores desaparegut en un bosc de Madrid

Un nen de 6 anys anomenat Carlos es va perdre aquest diumenge en una zona boscosa de la localitat de Pelayos de la Presa (Madrid) , on ha estat més de < strong> 12 hores completament sol. A les 8 del matí d'aquest dilluns 2 de maig, el petit ha estat localitzat per la patrulla formada per veïns de la zona i la Guàrdia Civil.

Quan ha estat trobat, Carlos tenia símptomes d'hipotèrmia . No obstant això, gràcies a l'atenció que ha rebut per part dels efectius del Summa no ha estat necessari el seu trasllat a l'hospital, segons recull 20 minuts.

Un helicòpter, agents de la Guàrdia Civil, veïns de la zona i familiars del petit li havien estat buscant durant més de 12 hores.

El nen, que ha passat tota la nit sol, assegura que va tractar de buscar refugi entre els arbustos quan escoltava algun soroll , el que ha fet que la seva localització hagi estat més complicada. Pel que sembla, només va sortir del seu refugi quan va escoltar les aspes de l'helicòpter.