Quantcast

Cinc anys després de la mort de Bin Laden, la CIA tuiteja com el van capturar

Just quan es compleixen cinc anys de la mort de Ossama bin Laden, el terrorista més buscat del món, la CIA ha revelat a través del seu compte de Twitter com van acabar amb la seva vida .

«Per commemorar el cinquè aniversari de l'operació contra Osama Bin Laden a Abbottabad, tuitearemos l'operació com si s'estigués produint avui #UBLRaid» , van anunciar aquest gener de maig a les xarxes socials.

D'aquesta manera, tothom ha pogut seguir la narració en directe sobre com es va desenvolupar l'actuació de les forces especials de la CIA al Pakistan contra el líder d'Al-Qaida.

Segons la CIA, una vegada que l'operació va ser aprovada pel president dels EUA Barack Obama, a la 01:51 els seus helicòpters van partir de l'Afganistan fins a les instal·lacions en Abbottabad (una ciutat al nord del país). A les 3:30, dos helicòpters ja havien arribat a la destinació i, tot i que un havia xocat, no hi va haver de lamentar danys.

A les 03:39 la CIA va anunciar: « Ossama bin Laden ha estat trobat mort a la tercera planta (de la mansió on residia ) «.