Quantcast

La Central connecta joves i empreses per tancar contractes d'estiu

El Servei de Joventut La Central, ubicat al Parc Central d'Andorra la Vella, ha organitzat per aquest mes de maig un cicle de xerrades amb l'objectiu que el jovent d'entre 18 i 30 anys estigui al corrent de les oportunitats que té al seu abast en l'aspecte laboral, i també dels recursos existents en diferents sectors econòmics per aconseguir una feina. La iniciativa, que porta per nom 'Ocupa't a l'estiu', fomentarà el contacte directe dels joves amb representants de diversos tipus d'empreses i institucions, les quals necessiten personal durant les vacances escolars. Serà una manera també que els joves els puguin donar directament els seus currículums. A més, les empreses els detallaran les habilitats i les competències que han de tenir els joves per poder assumir eventualment les tasques que els encomanaran en el lloc de treball.

La primera d'aquestes xerrades arrencarà el 4 de maig, amb un representant del centre termolúdic Caldea. La setmana següent, els joves coneixeran quines propostes els ofereix el departament de Voluntariat del Govern d'Andorra per col·laborar en els diferents esdeveniments que s'organitzen al país i que necessiten voluntaris. Això serà dimecres 11 de maig, mentre que el dimecres següent, el dia 18, des de Vallnord explicaran quin perfil de persones contracten tant per a la temporada d'estiu com la d'hivern, i quan comencen les contractacions per a la temporada d'hivern següent. El cicle de xerrades per fomentar l'ocupació laboral dels joves es clourà el dia 25 amb la presentació de les ofertes com a guia cultural de museus i monuments que proposa el Govern.