Quantcast

Mohamed Ahmed, el primer mulsulmán que aspira a ser Míster España

Es diu Mohamed Ahmed , té 24 anys i s'ha proclamat Míster Melilla malgrat totes les dificultats que ha tingut dins del món de la moda per ser musulmà . El jove s'ha convertit en el primer aspirant d'aquesta religió a emportar-se el títol de Míster Espanya , i és que és un dels grans favorits per la seva gran bellesa física.

Pertany a una família molt tradicional i no li ha resultat gens senzill arribar fins al món de la moda perquè al món islàmic es veu amb dolent ulls que posin nus, tal com explica a 'El Mundo'. "Intent portar-lo de la millor manera possible amb els temps que corren. Sóc totalment liberal i, si et dic la veritat, ni llegeixo l'Alcorà ni vaig a la mesquita" , confessa.

Tant la seva mare com els seus quatre germans li han donat suport en tot moment i és que el noi aixeca passions allà per on passa. Porta una vida completament europeista, surt de festa, va al gimnàs i estudia un mòdul superior d'activitat esportiva i física.

Ahmed ja està col·laborant amb marques internacionals i creu que guanyar el certamen de Míster Espanya seria un reconeixement molt important en la seva carrera, a més de donar un missatge de suport a la diversitat cultural que hi ha al nostre país ja que les dones musulmanes que aspiren a ser models "puguin aconseguir-ho" .