Quantcast

Ariana Gámez Jerez, el primer nadó del 2016 nascut a la Seu

Andorra la Vella.- Aquest dilluns, 4 de gener, va néixer el primer nadó del 2016 a la Seu d'Urgell. És Ariana Gámez Jerez, que va venir al món a les 12.45 hores, amb un pes de 2,600 quilograms i una alçada de 46 centímetres. El part va ser natural i sense anestèsia. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, i la regidora de Salut, Montserrat Bonet, han visitat aquest dimarts la família a l'hospital i han felicitat els pares de la nena, Jesús Gámez i Jèssica Jerez, i el fill gran de la parella, Oriol. També hi ha estat present el director gerent del Sant Hospital, Ricard Mateu, i el director assistencial del centre, Jordi Fàbrega. Des de l'Ajuntament urgellenc s'ha lliurat un ram de flors a la mare i s'ha fet una foto de record.