Quantcast

Crisitina Pedroche i Patricia Conde, enemigues i enfrontades per l'enveja

Cristina Pedroche s'ha convertit en tot un èxit televisiu. Triomfa a les xarxes socials, de presentadora de 'Pequín Express', d'col·laboradora de 'fent zàping', a les portades de la premsa rosa i fins en l'amor. La jove de 27 anys ho té tot, una cosa que a certes amistats seves sembla no agradar-los, com és el cas de Patricia Conde i Berta Collado .

Segons publiquen alguns mitjans, les tres ex companyes de 'Sé lo que hicisteis' no suporten ni es poden veure a causa de les enveges de les dues presentadores, que no han triomfat gairebé res després que acabés el programa.

Sempre s'havia rumorejat que existia certa rivalitat entre elles, però sembla que ara està més accentuada que mai. Mentre a Pedroche tot li va de meravella, s'ha casat amb Daviz Muñoz , i està en boca de tots, Comte ha protagonitzat un dels divorcis més polèmics de la premsa del cor, no aconsegueix tenir èxit ni com a actriu ni com presentés ja Berta Collado tampoc li han sortit bé les coses en l'amor ni a la feina, on fa petites col·laboracions amb 'Amigues i conegudes' i 'les matins Kiss '.

Sens dubte, Cristina Pedroche és la gran triomfadora de les tres en tots els sentits, i això no sembla asseure'ls massa bé a les seves antigues companyes de treball. Encara que algunes vegades el repartiment al complet es tornava a retrobar, sembla que ja res tornarà a ser com abans.