Quantcast

Es queda en coma i escolta els metges dir que es morirà

Una dona, anomenada Brisa Alfaro , va despertar el coma fa algunes setmanes i ha explicat com van ser aquests dos anys en què va estar postrada en un llit. El terrorífic relat de la jove de 34 anys no deixa indiferent a ningú i és que, després de patir un vessament cerebral i un coma, podia escoltar perfectament tot el que passava al seu voltant, però no moure ni interactuar, de manera que els dies es van convertir en un malson.

Explica que el seu ment estava treballant però, en estar incapacitada per a comunicar-se, va sentir als metges avisar a la seva família que moriria. "Quan vaig sentir al doctor que no podria sobreviure em vaig aterrir. Era com estar en un somni terrible, però un en què estava desperta. Volia que sabessin que estava desperta, que podia sentir-los" , ha explicat al Daily Mail. < / p>

l'angoixa de Brisa va arribar després que patís una reacció al·lèrgica i anés a l'hospital, on va patir el vessament cerebral que la va deixar en coma , encara que la seva memòria ha quedat molt afectada a curt termini i és incapaç de recordar què va passar exactament les hores prèvies.

"Podia sentir a la meva família i als metges moure. Parlaven de mi, de la meva pronòstic i tractament. Però no sabien que estava desperta" , relata la jove que va estar dos mesos així fins que, per fi, va poder moure els dits del seu cos. A poc a poc, els metges la van ajudar a que fos sortint del coma, tot i que estava molt feble físicament. "La meva vida ha canviat més enllà del reconeixement. Però després d'haver estat en coma, i despertat, sé el afortunada que sóc", ha dit emocionada.