Quantcast

La Cerdanya, 29 d'abril 2016: TOT A PUNT PER LA FIRA RAMADERA DE PRIMAVERA

Puigcerdà ja ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte la 20a edició de la Fira Ramadera de Primavera que, com la del novembre, tindrà lloc al recinte firal del polígon industrial. Aquest divendres ja s’havien col·locat els corrals i les tanques per acollir prop d’un centenar de caps de bestiar. Enguany es celebrarà per segon any el concurs morfològic de sobranys i sobranyes i, també, el de cavall i el de raça bruna, que arriba a la 9a edició. De fet, els concursos són el principal atractiu per als veïns i visitants que decideixen apropar-se a la fira i que enguany, a més, podran degustar un esmorzar popular.

La Fira Ramadera de Primavera està organitzada per l’Ajuntament de Puigcerdà i compta amb la col·laboració de l’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya, del Consell Comarcal de la Cerdanya i de la Diputació de Girona, entre d’altres.