Quantcast

Belén Esteban vomita després de les declaracions de Toño Sanchís

Belén Esteban no va acudir aquest dijous al seu lloc de treball com a col·laboradora de Sálvame . La seva falta no estava prevista, pel que la seva amiga i companya María Patiño va ser l'encarregada d'explicar les raons de la seva absència.

La col·laboradora va explicar que Belén "estava indisposada" ja que li havia afectat veure a Toño Sanchís amb tots els mitjans en la presentació del programa Aixeca't All Stars en el qual participa al costat del seu company Alfonso Aguado, excompany de 'Los Inhumanos'.

"Betlem avui no ha vingut al programa perquè a ella li afecta moltíssim tot el que està vinculat al tema de Toño i s'ha aixecat bastant revolta perquè ahir va presenciar a un Toño triomfant ", va explicar Patiño.

Fa uns dies, l'ex representant d'Esteban va trencar el seu silenci i va parlar per als mitjans de comunicació, als que va respondre sobre la seva enfrontament amb la 'princesa del poble'.

a més, aquest dijous es complien 10 anys de la mort del seu pare, Francisco , que va morir als 67 anys víctima d'una llarga malaltia.

"Li tenim molt present i el tindré sempre molt present, sobretot va ser un gran pare i un gran avi" , deia la Betlem, sanglotant, en connexió telefònica amb el programa de Telecinco.