Quantcast

Detinguda després de defecar a la taula del seu cap

Una dona de Nova York de 44 anys ha estat detinguda aquesta setmana després de defecar a la taula del seu cap després que divendres li toquessin en la loteria tres milions de dòlars.

A l'empresa de transport on treballava o sabien que li havia tocat aquest pasturatge. Ella va arribar dilluns com qualsevol altre amb la intenció, això sí, de regalar una coseta al seu cap: els seus excrements.

El cap ha denunciat que va tornar de la seva dinar i es va trobar amb la porta del seu despatx tancada. A l'obrir-la, es va trobar el pa que s'hi dóna. L'empleada, amb els pantalons baixats, estava «defecant com si fos un hipopòtam» massivament en el seu escriptori.

Un cop arrestada pels seus actes, lluny de arrepentirsemiró als ulls del seu cap i li va dir: » va valer la pena «.

Des que li va tocar la loteria va saber el que anava a fer. El seu pla va ser atipar a menjar mexicà i aguantar-se les ganes d'anar al bany fins dilluns, que literalment va explotar a la taula del seu cap.

En declaracions a la policia va dir: «Porto aguantant tota la seva merda tots aquests anys, ara que aguanti ell la meva «.