Quantcast

Un home consumeix heroïna al metro de Barcelona


En els últims dies el metro de Barcelona està d'actualitat, i no només per les vagues de treballadors, sinó també pels escàndols que l'envolten . I és que, si fa uns dies es van difondre les imatges d'una parella practicant sexe a la parada de Liceu, i també les d'una dona orinant en ple andana, ara ha sortiu a la llum una nova polèmica.

El protagonista d'aquest nou escàndol és un home que ha estat enxampat fumant heroïna en un banc del metro de la ciutat Comtal. L'escena va ser gravada per usuari de la xarxa de metro barcelonina, que després va enviar el vídeo al La Vanguardia perquè ho difongués. El vídeo també ha estat publicat per La Sexta.

Això va passar diumenge passat 24 abr al voltant de les 19:50 de la tarda, segons l'autor de les imatges. L'home 'caçat' consumint heroïna es trobava en un banc de l'estació de Besòs Mar, de la línia 4.

Aquestes imatges surten a la llum just després de dos escàndols . I és que, fa uns dies van enxampar a una parella mantenint relacions sexuals en plena parada del Liceu, a la vista de tothom. Dies més tard es van difondre altres imatges d'una dona orinant en ple andana abans de pujar al tren.