Quantcast

Detenen un octogenari acusat de violar la seva sogra de 101 anys

Un home de 82 anys ha estat detingut al districte d'Hortaleza, a Madrid, acusat presumptament d'haver violat la seva sogra de 101 anys i amb la qual convivia. Segons explica el diari El Mundo dels fets els va descobrir la filla de la víctima a l'arribar a casa i trobar al seu marit a la butaca en què habitualment descansava la seva mare ja aquesta amb els cabells esvalotat i blaus als braços.

La dona va trucar al Summa, que va traslladar la dona a l'Hospital Ramón i Cajal, on després de ser examinada va confessar la seva filla que havia estat víctima d'una agressió sexual per part de el seu gendre.

La filla presentar denúncia, i els agents van procedir a detenir el presumpte agressor al seu domicili, qui segons han confirmat els agents a El Mundo no va oposar resistència. Els fets estan sent investigats, mentre els veïns de la família han manifestat la seva total sorpresa pel que ha passat. No consten denúncies prèvies contra el presumpte agressor.