Quantcast

Alt Urgell, 28 d'abril 2016: ANDORRA AIRLINES ANUNCIA ARA VOLS AL JUNY

El president d'Andorra Airlines, Jorge Soriano, ha anunciat aquest dijous en una entrevista a TV3 que l'aerolínia començarà la seva activitat comercial al mes de juny.

Soriano ha assegurat que Andorra Airlines compta amb un aval de 60 milions d'euros d'un banc suís el que permetrà iniciar l'operativa de la companyia i mantenir el pla de negoci anunciat durant la presentació del mes de febrer.

Les declaracions de Jorge Soriano sobre el futur d'Andorra Airlines arriben després que la companyia ajornés 'sine die' el vol inaugural que s'havia de fer el pròxim dissabte i que no s'iniciés la venda de bitllets pels vols que la companyia té previst fer a destinacions com Madrid, Palma o París.

A la confusió generada pel retard del vol inaugural i l'absència d'informació sobre el futur d'Andorra Airlines es va sumar el fet que el telèfon d'informació de la companyia deixés de funcionar per un canvi d'ubicació de les seves oficines.