Quantcast

La Cerdanya, 28 d'abril 2016: JORNADES SOBRE LA PRODUCCIÓ DE BIOMASSA FORESTAL

El Consell Comarcal de Cerdanya acull aquest dijous i divendres unes jornades sobre la producció de biomassa forestal adreçades a qualsevol persona interessada en conèixer com funciona aquesta font d’energia. El curs tractarà aspectes com la gestió dels boscos, les parts d’una caldera de biomassa o els costos de la seva d’instal·lació. A més, els assistents veuran un cas pràctic al bosc d’Alp i visitaran instal·lacions de transformació i emmagatzematge de biomassa. En els darrers anys, ha crescut l’interès per utilitzar aquest tipus d’energia renovable que redueix la dependència dels combustibles fòssils.

Segons els experts, la biomassa forestal és un tipus d’energia amb molts beneficis.

El curs està impulsat pels Consells Comarcals de Cerdanya i l’Alt Urgell i l’Agència de Desenvolupament del Ripollès.

Parlen al vídeo: ALBERT CASTELLS, EMC ENGINYERIA