Quantcast

La Cerdanya, 28 d'abril 2016: DESARTICULADA UNA ORGANITZACIÓ CRIMINAL

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb les Unitats d'Investigació de les comissaries de Cerdanya i l'Alt Urgell, han detingut onze persones acusades d’una quarantena de robatoris al Pirineu i en altres punts del territori català. El líder de l'organització, de 28 anys i nacionalitat albanesa, reclutava ciutadans d'aquest país cap a Catalunya amb l'única finalitat que delinquissin.
Els robatoris, que van tenir lloc a partir del setembre de l’any passat, formaven part d'una complexa organització criminal que entrava a habitatges aïllats o pisos amb finestres de fàcil accés on robaven diners, joies, rellotges i altres objectes de fàcil transport i col'locació al mercat negre.
Les detencions es van efectuar el passat 20 d’abril a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Després de declarar, el jutge va decretar l'ingrés a presó per a sis d'ells. Tot i donar l'organització per desmantellada, els investigadors no descarten que es puguin detenir més persones en els pròxims dies.