Quantcast

El Barça es juga la lliga a Sevilla aquest dissabte

Els jugat dors del FCBarcelona es van reunir per menjar i unir esforços i il·lusions de cara als quatre compromisos que li queden a la temporada.

El primer serà aquest ds at a les 20.30 hores davant un Betis que està virtualment salvat i que no es juga res en el xoc davant els barcelonistes.

la plantilla és conscient que un error tiraria per terra la feina de tota la temporada. Encara no fa un mes el Barça avantatjava en deu p unts al Reial Madrid i en nou al At.de Madrid.

Si bé l'staff tècnic creu que el desgast de la Champions pot afectar aquest cap de setmana als equips madrilenys la realitat és que si es vol guanya r aquesta lliga s'han de guanyar els tres partits pendents. Betis, Espanyol i Granada, tres rivals de la zona em va donar-baixa en la classificació, haurien de ser assequibles per a un equip que encara no fa un any es va proclamar campió d'Europa després de guanyar a campions com el City, el París o la pròpia Juventus.

Luis Enrique compta amb l'equip de gala per a la cita sevillana de dissabte i, a més, tot i que no compta amb l'alta mèdica, el francès Mathieu ja s'ha entrenat amb el grup a l'espera de poder afrontar alguns minuts en propers compromisos.

en els dos últims partits l'equip ha marc at 14 gols, vuit davant el Deportivo, i sis davant el Sporting. Ha mantingut la porteria a zero i, si bé les sin cions no van ser les millors, almenys, sembla haver-se oblidat la crisi dels partits port virus FIFA.

Luis Enrique i els seus col·laborat < strong> dors asseguren que hi ha un cúmul de circumstàncies per justificar el desgavell d'aquest mes d'abril que ha deixeu o l'equip sense triplet i veient la Champions per la tele.

l'acumulació de trobades , el des gasti mental i físic i la poca confiança del tècnic asturià en la plantilla han influït en aquesta baixada inesperat.

Tretze o catorze juga dors són els que compten per el tècnic i els altres deu solen tenir aparicions testimonials.

els jugadors més utilitzats s i troben al límit física i mentalment i han pogut tenir una setmana en blanc , sense partits, per descansar.