Quantcast

Un diplomàtic, contra la sèrie 'L'Ambaixada': "Donen ganes de plorar, és un monstre"

La nova sèrie d'Antena 3, ' L'Ambaixada ', ja ha obtingut un gran seguici de fans i de detractors. Encara que va haver afalacs per a aquesta ficció, els diplomàtics que de veritat es dediquen a això han alçat la veu per deixar en molt mal lloc a tota la història que l'altre dia es va poder veure. I això que només s'ha emès un capítol.

"Tornen a sortir els tòpics d'una vida centrada en la celebració de còctels o en menjar llagosta, sense reflectir la realitat del treball diari, alhora que es presenta l'Ambaixada com un niu de corrupció ", ha dit el ambaixador Amador Martínez Morcillo a 'ABC', que titlla que la visió de la sèrie està " totalment allunyada de la realitat ".

En veure la sèrie explica que li van entrar "ganes de plorar" perquè "és un monstre, des de la primera escena, en la qual dos cotxes de la Policia espanyola arriben a l'Ambaixada espanyola per aturar l'ambaixador, en un desconeixement absolut del que són les relacions internacionals, ja que tret que hi hagi un acord previ, una policia estrangera no pot actuar en un altre país ".

L'Oficina d'Informació Diplomàtica ha assegurat que cap dels responsables de la nova ficció de Atresmedia va consultar res. No obstant això, l'Associació de Diplomàtics Espanyols va fer un comunicat en el qual recordaven que la sèrie podria mostrar "una professió tan desconeguda com estereotipada" .