Quantcast

Li donen un cop de puny per semblar-se al actor Shia LaBeouf

El jove Mario Licato se sentia bé cada vegada que algú li feia el parés pel carrer per preguntar-li si era Shia LaBeof. Però després que ha passat segurament ara ja no li fa tanta gràcia. I és que el passat cap de setmana, un home no identificat li va pegar un cop de puny a la cara simplement per la seva semblança amb el controvertit actor .

"Estava pujant les escales del tren ", va comptar Licato, " i vaig un puny apropant cap a la meva cara. Em va colpejar i, mentre queia per les escales, tot el que escolto és: 'Aquest és perquè ets igual que Shia LaBeouf! ' ".

La víctima va perdre el coneixement i una parella va anar a ajudar mentre l'agressor fugia en un tren . "En despertar vaig creure que m'havia tornat boig quan vaig escoltar que m'havia enganxat pel meu semblant a Shia, la parella em va confirmar que si va ser així" , va dir el jove.

Licato pujar una foto a les seves xarxes socials amb les marques de l'agressió i un missatge en el qual es prenia amb humor l'incident: "Vull agrair-li a l'home que del no-res va decidir colpejar-me ahir a la nit. Això et passa perquè tens una gran semblança amb Shia LaBeouf. Doncs senyor, em va aixecar l'autoestima, perquè ell està bé ". El que no es consola …