Quantcast

L'impactant canvi de pèl de Ylenia

Ylenia ha tornat a sorprendre a tota l'audiència de 'Sálvame' amb un nou canvi de look que és veritablement brutal. Des tornés al ros platí, la de Benidorm està experimentant moltíssim amb el seu pèl i, la veritat, és que aquesta vegada ha encertat de ple.

La rossa màxima s'ha tallat la melena al màxim i ha impactat pel tall 'a la francesa' que s'ha deixat. Ara el porta a l'altura de les espatlles i més platí que mai. A més, no només va cridar l'atenció amb la seva transformació, sinó que va tenir paraules i dards enverinats per a moltes persones, entre elles a Pagès.

"L'analfabet segueix parlant de la meva 5 anys després. Patètic" , va escriure la rossa en el seu Twitter després que Pagès digués que li "donaria fàstic" estar al tron ??si Ylenia fos el seu pretendienta, però ho va esborrar i va tornar a posar un dirigit al programa ' Dones i Homes i Viceversa ' a el que deia que "un honor que sigueu els meus fans. M'encanta ser la protagonista de tot, sense necessitat d'estar present … el que calgui! Us estimo" .