Quantcast

Per què es va ser Cristiano Ronaldo l'hospital al maleter?

Aquest dimecres es va confirmar la lesió de Cristiano Ronaldo , sens dubte una dolentíssima notícia per al Reial Madrid . I és que, el portuguès podria perdre el partit de tornada de la semifinal de la Champions contra el Manchester City.

CR7 pateix un trencament de fibres que, desafortunadament, arriba en un moment decisiu de la temporada per als blancs. La seva lesió ha fet saltar les alarmes dels madridistes, però aquest no és l'únic motiu pel qual el futbolista està donant que parlar en les últimes hores … I és que, Esports Cuatro ha difós un vídeo en què sembla que el crac portuguès s va aliar de l'hospital amagat al maleter del seu cotxe.

Cristiano Ronaldo es va fer la ressonància magnètica que confirmava la seva lesió al Clínica Ruber Internacional , centre amb el qual no solen treballar els serveis mèdics del Reial Madrid, ja que tenen un conveni amb Sanitas. És aquest el motiu pel qual va abandonar la clínica amagat al maleter? O és que simplement volia evitar a la premsa?