Quantcast

Champions League: El golàs antològic de Saül davant el Bayern

Jugador inclassificable. 1 'todocampista' en paraules de Diego Simeone, l'entrenador que li ha mostrat l'elit del futbol mundial, Saúl Ñíguez ja havia demostrat qualitat tàctica, polivalència, maduresa i potència física àmpliament. Fins i tot, per jugar de central a Primera amb el Rayo de Paco Jémez. Però a tot això, aquesta temporada ha sumat qualitats com una arribada descomunal, qualitat tècnica i passi com per esdevenir un jugador clau, bàsic en aquest Atlètic de Madrid del cicle guanyador, probablement el millor equip en la història de l'entitat de la capital d'Espanya. Potser per això, el seu representant estigui demanant un sou d'estrella a la planta noble del Calderón. I de ben segur la seva renovació seria un dels millors fitxatges i inversions de l'entitat per al futur, però això és una altra història per escriure …

La història que avui toca és el seu gol. EL GOL; en majúscules … És veritat que Pep Guardiola té una mica de raó quan opina que la seva defensa i els seus mitjans, de Thiago Xabi Alonso, passant per Alaba, van estar tous, una mica indolents, però la maniobra del xaval d'Elx va ser per emmarcar. Se'n va anar de quatre jugadors, poc a poc, com levitant. Primer va aguantar dos o tres abraçades estèrils de hispanobrasiler, gairebé sense decidir-se a anar cap a dins, a la zona de la veritat, la que separa els bons dels millors i va ser llavors quan amb un regat sec i dues amagues amb la cintura li va oferir la cara al futur, a la història ia Manuel Neuer, per a molts el millor porter del món. I només hi havia una possibilitat. Doncs allà va posar la pilota Saül. Tremendo.

Per això el gol, el seu gol, ha merescut elogis i fins i tot un acudit parafrasejant 1 celebrada sèrie de la tele. Sí, Atleti, sí … 'Better call Saül'