Quantcast

L'Atlètic de Madrid buscarà revenja davant el Bayern de Munic

L'Atlètic de Madrid jugarà aquest vespre l'anada de les semifinals de Champions League davant el Bayern de Munic a l'estadi Vicente Calderón. Sens dubte, els matalassers no poden deixar de pensar en una revenja . Han passat 42 anys des d'aquella tràgica final en què els blanc i vermells van perdre el partit de desempat davant els alemanys per quatre gols de diferència, però el dolor segueix en el cos dels madrilenys, que somien amb alçar-se amb la seva primera Champions.

Els del Cholo Simeone intentaran treure un bon resultat del partit d'anada davant de la seva afició. Saben que el partit d'anada és clau ja que tindran el suport dels seus aficionats des del primer minut. Si els atlètics saben aprofitar bé les seves armes i quallar un bon partit, tindran moltes possibilitats de rematar el pas a la final de Milà la setmana que ve.

El conjunt entrenat pel català Pep Guardiola, serà acompanyat per 3000 seguidors del club alemany que s'han desplaçat avui a la capital espanyola . Els cinc vegades campions d'Europa s'han entrenat a Vallecas aquest matí, com ja van fer fa dos anys quan es van enfrontar al Reial Madrid. El combinat alemany buscarà classificar-se per la seva sisena Copa d'Europa, pel que han de classificar-se per la seva onzena final. Saben que el rival serà dur, lluitador, intens i sobretot molt fort enrere.

Els dos equips perden un jugador important a causa d'una lesió. En el cas dels espanyols, el central uruguaià Diego Godín, haurà de veure el partit des de la grada. El jove Lucas Hernández serà el substitut. Un dels jugadors més importants dels visitates, Robben, també es quedarà sense jugar en el dia d'avui.

Possibles alineacions dels dos equips:
Atlètic de Madrid : Oblak; Juanfran, José María Giménez, Lucas Hernández, Filipe Luís; Saúl Ñíguez, Gabi, Augusto Fernández, Koke; Griezmann i Fernando Torres.
Bayern de Munic : Neuer; Alaba, Kimmich, Javi Martínez, Lamh; Xabi Alonso, Thiago, Vidal, Douglas Costa, Ribery; i Müller.