Quantcast

Aterra el bàsquet blaugrana al Prat

Amb rostres desencaixats per la duresa del viatge i per l'eliminació de l'Eurolliga l'expedició del FC Barcelona ha aterrat al Prat per descansar només unes.

Demà ja serà hora d'e ntrenamientos i de preparar els enfrontaments amb els equips bascos de la lliga ACB. Divendres davant Laboral Kutxa i diumenge a Bilbao davant Bilbao Dominion.

La irregularitat dels blaugranes es va poder veure una tarda més, en aquesta ocasió a la llunyana ciutat russa de Krasnodar on l'equip va quedar eliminat després d'un fatídic cinquè partit de quarts de final.

Si bé els de Xavi Pascual no van començar bi en el partit la distància al descans, 11 punts per sota, no era insalvable. Un tercer quart memorable situava els barcelonistes fins a cinc punts per davant. El quart va acabar amb un parcial de 23-8.

El revers de la moneda va arribar al últim i definitiu quart quan l'equip català només va anotar cinc punts, una cistella d'Abrines en els primers segons, i tres tirs lliures d'Oleson en els altres nou minuts i 30 segons.

El parcial va ser de 23 a 5 d'una manera incomprensibles. 11 llançaments errats i només 3 tirs lliures convertits de 7 s'apearon el Barça per segon any consecutiu de la final four de bàsquet en què ha estat present fins a 14 edicions.

La nul·la direcció de joc de Arroyo i l'empenta de Satoransky del tot insuficient van fer que el ritme de joc el marcaran els russos.

Les figures del Lokomo TIVE, Randolph, Singleton i Delaney , van estar bé acompanyades pels secundaris que van permetre vèncer folgadament als de Xavi Pascual.

igual que va passar a la pròrroga del quart partit de manera incomprensible el joc blaugrana es va diluir lliurant el triomf en safata al rival.

el secretari tècnic o Joan Creus i la junta direct iva hauran de fer una seriosa reflexió de cara a l'any vinent.

Un pressupost d i 28 milions d'euros però que no arriba per fitxar els millors jugadors del continent. El dilema rau en allargar aquesta partida o bé convertir la secció de bàsquet a comparsa de l'elit europea que estarà present en Berlín el mes que ve.

Tal com passava fa 15 anys els sistemes d'atac segueixen comptant amb Navarro com a eix central. El problema és que el gran capità ja té 35 anys i un desgast enorme a les cames.