Quantcast

Alimentària inaugura un espai de degustació dels vins espanyols

Intervin, el saló internacional del vi i els espiritosos d'Alimentaria, presenta en aquesta 40a edició del saló Vinorum Think, un renovat espai de reflexió, divulgació, sinergies gastronòmiques i negoci al voltant del vi espanyol.

El programa inclou degustacions magistrals, m aquestes rodones, conferències, showcookings i maridatges a càrrec de prop de 40 experts nacionals i internacionals, entre els quals es troben reconeguts crítics, enòlegs, empresaris, màsters of wine, periodistes, som eliers i xefs.

Hi destaca la presència del crític d'escumosos més important del món, Tom Stevenson, la màster of wine nord-americana Debra Melbur gi el creador de l'Academy of Wine Communications, Paul Wagner.

Vinorum és el centre neuràlgic de la Fira per analitzar, visualitzar i entendre el potencial del vi espanyol, a més de donar a conèixer les últimes novetats del sector, les propostes que estan marcant tendència, les referències en diferents denominacions d' origen i els secrets per conquerir consumidors en qualsevol territori.

l'espai mostra també l'íntima relació del vi i la gastronomia. Aquest espai d'activitats és el millor complement a l'oferta comercial del saló I ntervin, on estan representades més de 700 empreses vitivinícoles.

En Vinorum think s'organitzen cen a diari 10 degustacions magistrals. El crític per a Espanya de Robert Parker The wine Advocate, Luis Gutiérrez, analitzarà diferents referències que demostren l'enorme diversitat de vins que es produeixen a Espanya.

Per la seva banda, el fundador i el d irector de la Guia Peñín dels vins d'Espanya, José Peñín i Carlos González, respectivament, oferiran el seu v issió sobre els millors vins del moment.

els crítics Juancho Asenjo i Víctor de la Serna centraran la seva degus tació en l'explicació de l'evolució dels vins a Espanya.