Quantcast

Els Teatres del Canal presenten `Treballs d'amor perdidos, de Shakespeare

Amb motiu del 4t centenari de la mort de Shakespeare , els Teatres del Canal de la Comunitat presenten l'estrena a Madrid de 'Treballs d'amor perdut', de Willian Shakespeare. El nou projecte de la Fundació Segle d'Or compta amb la col·laboració de l'Shakespeare's Globe Theatre i podrà veure a la Sala Verda del 27 d'abril al 15 de maig.

'Treballs d'amor perduts (Love' s Labour 's Lost)' és un dels textos que William Shakespeare va escriure en els seus primers anys, cap al 1595. és una comèdia burlesca, extravagant i intel·lectual, satisfeta d'ocurrències i empenta, que deixa sense respiració a l'espectador.

en la posada en escena de l'espectacle, les diferents àrees artístiques aniran a càrrec de creadors britànics i espanyols. Així, la direcció d'escena es proporcionarà per Tim Hoare (SGT) i Rodrigo Arribas (Fuso), comptant amb un elenc de 13 actors, habituals intèrprets en els muntatges de la Fundació Segle d'Or.

L'argument gira al voltant d'uns fets i personatges presos de la història contemporània a Shakespeare . Narra la història del Rei de Navarra i tres dels seus cavallers, els que decideixen recloure al castell del Rei durant tres anys per dedicar-se a l'erudició i l'estudi, evitant el contacte femení durant aquest temps. L'arribada al castell de la Princesa de França i tres dels seus dames farà fallida la ferma determinació dels cavallers, donant lloc a la confrontació entre els vots de mantenir-se en abstinència, i la seducció que suposa la ruptura del jurament per deixar-se portar per les atraccions de l'amor.

el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig les funcions seran de Teatre Accessible i tindran servei de subtitulat, amplificació de so, bucle magnètic individual i audiodescripció.

La producció de ' Treballs d'amor perduts ' contempla la presentació del muntatge al Castell d'Olite a Navarra, el dissabte 23 d'abril i la seva estrena mundial al Teatre Baluard de Pamplona. A més de la producció teatral, el projecte contempla l'enregistrament de diverses escenes de l'obra al Castell i el material s'inclourà en el projecte The Completi Walk, com una de les trenta-set gravacions de les corresponents a obres de Shakespeare en les localitzacions geogràfiques on l'autor les va situar.

Fundació Segle d'Or, associada a Shakespeare's Globe Theater, ha coproduït aquesta obra amb Teatres del Canal, Pentación Espectacles i Fundació Baluard. A més, compta amb el patrocini de Mercedes Benz i de Incatema Consulting & Engineering i la col·laboració del British Council, l'Ajuntament de Sant Sebastià dels Reis, Aisge, Fundació Unir i Teatre Accessible.

Tota la informació es pot consultar visitant aquesta web.