Quantcast

Un actor de Harry Potter (Gregory Goyle), se hace luchador profesional

Tota una generació va créixer amb els llibres i pel·lícules de Harry Potter , al mateix temps que els seus protagonistes, que ja no són nens precisament. No tots es dediquen ara al món de la interpretació, ja que han trobat el seu lloc en altres professions diverses. Un d'ells és l'actor que donava vida a Gregory Goyle , l'amic de Draco Malfoy, Josh Herdam, qui no només està irreconeixible físicament sinó que ara es dedica a la boxa professional.

Els fans de la saga li tenien odi una mica per la seva amistat amb el dolentíssim dels dolents, amb aquesta cara de 'murri' que només buscava fer mal als seus contrincants. Ara l'actor ha crescut, es dedica a la lluita i és pare d'un nen als seus 28 anys.

En una entrevista amb 'The Mirror' assegura que no li faria res tornar al món de l'actuació i que mai ha perdut l'esperança d'això perquè segueix presentant-se a càstings, però la veritat és que no li va gens malament amb la seva nova dedicació i passió dins de les gàbies i els rings.

# riseofchampions2 #mma #tearup pic.twitter.com/I5nsgg6j4B

& mdash; Josh Herdman (@Josh_Herdman) 27 abril 2016

Herdman va començar practicant arts marcials japonesos i ara el jove està molt canviat i llueix un cuerpazo espectacular.