Quantcast

Miguel Ángel Rodríguez, d'Inés Acostades: "És físicament atractiva com femella jove"

Miguel Ángel Rodríguez, portaveu del Govern en l'època de José María Aznar, ha revolucionat les xarxes socials per un tuit masclista sobre Inés Acostades.

"Acostades és físicament atractiva com femella jove. Políticament és inconsistent " , ha escrit Rodríguez a Twitter sobre la líder de Ciutadans a Catalunya.

Acostades és físicament atractiva com femella jove. Políticament és inconsistent.

& mdash; Mar (@marodriguezb) 26 abril 2016

l'exportaveu del Govern del Govern va fer aquest comentari coincidint amb l'entrevista que li van fer a Inés acostades a 'La nit en 24 hores'.

Com era d'esperar, les crítiques a Miguel Ángel Rodríguez no es van fer esperar, i van ser molts els usuaris de Twitter els que van reprovar les seves paraules.

La pròpia presidenta de Ciutadans al Parlament de Catalunya no va dubtar a respondre a les paraules del expolític i tertulià de televisió. " Seguim treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada vegada més residuals" , va escriure a Twitter.

Seguim treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada vegada més residuals. https://t.co/nU2uN899mr

& mdash; Inés Acostades (@InesArrimadas) 26 abril 2016

a més, va rebre el suport d'alguns companys de professió en les xarxes socials. Albert Rivera , líder de Ciutadans, retuiteó les paraules de Acostades. D'altra banda, l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau va escriure: "A aquest masclista que busca atenció no li hauria de donar veu cap mitjà de comunicació. Tot el suport Inés Acostades".