Quantcast

La Cerdanya, 26 d'abril 2016: DARRERS DIES PER VOTAR EL CERDÀ DE L'ANY

Fins aquest dijous al migdia hi ha temps per decidir quin dels tres candidats és el Cerdà de l’Any 2015: el Festival de música d'Ix, el puigcerdanenc Josep Viladesau o els Xicolaters de Palau de Cerdanya. Aquests són els finalistes escollits d’entre una trentena de propostes que han fet els veïns, les entitats i els ajuntaments de l'Alta i la Baixa Cerdanya. Les votació a través dels ajuntaments ha finalitzat aquest dimarts tot i que encara es pot escollir el guanyador omplint el formulari de la pàgina web de l'Institut d'Estudis Ceretans. De moment, l’entitat ha rebut prop de 300 vots.

Aquest dissabte tindrà lloc la proclamació del guanyador, que per primera vegada es farà a la Sala de Congressos d’Alp. Fins ara, l’entrega del guardó es feia durant el sopar del Cerdà de l’Any però enguany els seus impulsors han decidit traslladar la cerimònia a un lloc més gran, coincidint amb la trentena edició. L’acte comptarà amb poesia, música i la projecció d’un vídeo dedicat als tres finalistes.

El Cerdà de l'Any és un guardó que reconeix la tasca social o cultural que una persona o institució ha desenvolupat a la comarca de manera altruista.