Quantcast

El Reial Madrid buscarà a Manchester acostar-se a la final

El Reial Madrid ha d'afrontar amb serietat un partit molt dur a Manchester si vol apropar-se una mica més a la classificació per a la final de Champions de Milà. L'equip blanc no es pot permetre un altre distracció en el partit d'anada, com ja va passar a quarts de final contra l'Wolsburgo, de manera que els homes de Zidane han de sortir amb una concentració màxima des del primer minut. Davant ells, hi haurà la sorpresa en aquestes semifinals europees, el Manchester City de Pellegrini, que per primera vegada segueixen vius a hores d'ara de la competició.

Bé és cert que una eliminatòria dura 180 minuts, i que els primers 90 no decidiran el desenllaç final, però sí que es pot dir que quan alguna cosa comença bé, hi ha més possibilitats de que acabi de la mateixa manera . Per tant, no es pot subestimar el rival en cap moment, i el Reial Madrid ha d'haver après d'això després d'aquests últims anys. Els madridistes porten una bona ratxa en les últimes 6 temporades, ja que en totes han aconseguit arribar a semifinals com a mínim, però només en una ocasió es va superar l'eliminatòria i es va jugar la final. Les eliminacions davant el Juventus el 2015, el Borussia Dortmund el 2013, el Bayern el 2012 i el Barcelona el 2011, indiquen que no sempre és el favorit qui surt guanyant. El cas de l'equip anglès és similar, la plantilla és inexperta en partits de tal calibre, però això no treu el potencial dels seus jugadors, de manera que ningú es pot fiar de cap equip a hores d'ara . Els de Manuel Pellegrini vénen d'eliminar al PSG a quarts de final, i això que els parisencs eren dels favorits per alçar-se amb l'orelluda, i també cal destacar que fa unes setmanes van derrotar el Chelsea a Stamford Bridge per 0-3.ç < / p>

Els merengues han de ser conscients de la importància que té anotar gols com a visitant en aquestes eliminatòries, de manera que segurament vegem futbol molt ofensiu en molts trams del partit. Tornar a Madrid sense cap gol a favor seria molt perillós per al partit de tornada, ja que qualsevol gol seu podria complicar molt l'eliminatòria als madrilenys. Qualsevol victòria o empat amb gols podria ser considerat com un bon resultat per als madridistes .

Zinedine Zidane afronta les seves primeres semifinals com a entrenador de forma tranquil·la. "En el partit estic més tens, però abans estic ficat en la preparació del partit. Estic tranquil", deia ahir el francès en roda de premsa. El tècnic va parlar sobre Karim Benzema i Cristiano Ronaldo, que podrien tenir algunes molèsties de cara al partit, però va aclarir: "Demà crec que van a estar al 100%". Va donar la seva opinió del Manchester City, el qual creu que "és un gran equip, amb jugadors que fan mal a l'espai i entre línies". "Arribem en un moment bo de la temporada", comentava Zidane , que no ha deixat cap jugador de la plantilla fora de la convocatòria, a la qual s'ha sumat el del planter Borja Mayoral.

El madridisme afronta amb molta il·lusió la possibilitat de tornar a jugar una final de Champions, prop de 3000 aficionats del club blanc s'han desplaçat a Anglaterra per donar suport al seu equip. Després de recollir les entrades en un conegut hotel de Manchester, els seguidors del Reial Madrid han començat a donar color als carrers de la ciutat anglesa al llarg del dia.

Parlant estadísticament, el Reial Madrid té les de guanyar. Els víkings han aconseguit la classificació davant equips anglesos en sis ocasions de les nou que s'han enfrontat, nombres molt diferents si els comparem amb els enfrontaments davant equips alemanys, ja que el Madrid sempre tenia les de perdre. Dels 25 trobades en Copa d'Europa davant equips anglesos que s'han jugat, el balanç és de 12 guanyats, 6 empatats i 7 perduts. Si ens fixem només en semifinals d'aquesta competició, el Reial Madrid ha jugat dues vegades davant clubs d'Anglaterra, el Manchester en les dues ocasions, en una d'elles el Reial Madrid es va classificar per a la final (1957). Només dues vegades s'ha enfrontat el Reial Madrid al Manchester City en competició oficial, ambdues van ser en la fase de grups de la Champions League de 2012, al Etihad Stadium es va empatar 1-1, i al Bernabéu es va guanyar per 3-2 després d'una gran remuntada.

Possibles alineacions dels dos equips :

Manchester City : Hart; Clichy, Otamendi, Mangala, Sagna; Ferran, Fernandinho, Kevin De Bruyne, David Silva, Jesús Navas i Sergio Agüero.

Reial Madrid : Keylor Navas; Marcelo, Pepe, Sergio Ramos, Carvajal; Casemiro, Modric, Kroos; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale.