Quantcast

Andorra Airlines es desinfla

Comprar un bitllet per volar d'Andorra-la Seu a Madrid amb Andorra Airlines continua sent impossible. La pàgina web de la companyia tan sols permet introduir el correu electrònic per rebre més informació malgrat anunciar que la venda de bitllets serà a partir del mes d'abril. A més, el telèfon de contacte ja no està operatiu i només apareix un missatge en anglès dient que el número està fora de servei.

Inicialment, l'aerolínia havia de començar a operar la ruta entre l'aeroport pirinenc i Madrid aquest mes d'abril. Fa uns dies, es va comunicar que s'endarreria el vol inaugural al 7 de maig, i ara, el director d'Andorra Airlines, Jordi Soriano, ha confirmat al diari Segre que aquesta data tampoc es podrà complir, i que no se sap quan podrà començar a operar.

Des de l'associació que agrupa les agències de viatges andorranes ja van assegurar que no recomanarien a cap client que comprés bitllets d'aquesta aerolínia, fins que no es demostrés la seva seriositat.

Ara, Viatges Regina, l'agència de la Seu d'Urgell que va realitzar els primers vols comercials des de l'aeroport l'estiu passat, i que tenia intenció de comercialitzar més paquets turístics amb Andorra Airlines, també ha tirat la tovallola. El seu director, Alberto Vinseiro, ha explicat que estaven esperant novetats per tancar algun paquet turístic a l'estiu, però que ara ja ho veu impossible.

L'aerolínia va presentar els seus vols el passat mes de febrer en un acte celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El seu president, Jordi Soriano, va anunciar llavors que la companyia transportaria 24.000 viatgers repartits en 500 vols en els seus primers 12 mesos d'activitat. Soriano va dir que la inversió inicial per posar en marxa l'empresa havia estat de 45 milions d'euros i que ja s'estava treballant amb nous acords per arribar als 60 milions.