Quantcast

Paula, guanyadora de 'GH 15', a 'First Dates': "El meu genètica és top i sóc tripolar"

Paula , la flamant guanyadora de ' Gran Germà 15 ', vol esprémer del tot la seva imatge a la televisió i, després de donar molt que parlar en el 'Big Brother 'de Mèxic, ha volgut participar en el programa' First Dates 'per intentar trobar parella i, per fi, l'amor que fins ara tan malament li ha anat.

La seva primera cita va ser amb Sílver , que no la coneixia de res perquè va admetre que no havia vist el programa i es va comportar amb ella com amb qualsevol altra. "Faig intents de fer esport, com ballar. Però anem, puc menjar el que vulgui perquè tinc una genètica top. I també sóc tripolar, no sé si t'ho havia dit ", li va explicar l'ex concursant de Guadalix, encara que no sabem molt bé a què es referia amb suposat trastorn.

Encara que no va donar molt més joc, la veritat és que el programa promet portar a personatges d'allò més diversos. Ja van passar per allà els germans Mateu i Makoke, recentment separada de Kiko Matamoros després d'una suposada infidelitat.