Quantcast

L'enfonsament d'un vaixell de turistes que va causar tres morts a Costa Rica

El fet va passar al gener de 2015 i va ser gravat per Alexis Esneault, de 21 anys, o na turista que va registrar amb la seva càmera GoPro l'enfonsament del vaixell en què viatjava i que, per tant, va ser també protagonista del sinistre en què van morir tres persones. En les imatges veiem com e l vaixell està ple de turistes i la música no para de sonar, com l'orquestra del Titanic, encara que en un moment tot canvia quan una dona crida que hi ha aigua en el pot .

"Oh, Déu meu" , no para de dir Alexis Esneault, la persona que va filmar tot. També s'escolta en un moment, "crec que està morta" , s'escolta que diu una dona quan la persona que filma surt a la superfície .

Les escenes es corresponen amb el hudimiento del catamarà turístic "Pura Vida princesa", per a un viatge d'un dia a la costa de Costa Rica. En un moment el vaixell va començar a fer aigües després de ser colpejat per una gran onada a uns 15 quilòmetres de la costa . Equipat amb una càmera, la noia va filmar el dramàtic enfonsament del vaixell que va costar la mort de tres persones, un home britànic de 80 anys d'edat, un nord-americà de 68 anys i un canadenc de 70 anys.

Els bots de rescat van intervenir ràpidament, salvant la vida de 106 persones, entre elles 10 membres de la tripulació. Segons les autoritats, el catamarà tenia bots salvavides i armilles salvavides suficient i no estava sobrecarregat.