Quantcast

Les respostes més absurdes i hilarants dels concursos de televisió

-

1
Els concursos de televisió són tot un formiguer de gent llista, graciosos i peculiars personatges

Els concursos de televisió són tot un formiguer de gent llista, graciosos i peculiars personatges. Tots ells han hagut de passar per un càsting previ en el que els fan respondre a moltes preguntes de diversos temes, totes elles dirigides a saber si tenen un mínim acceptable de cultura general. O molta, depenent de per a què programa sigui. Però això, de vegades, no sembla ser sempre així i, tret que posis 'Saber y ganar', et pots trobar amb qualsevol cosa. Repassem les respostes més esbojarrades i absurdes que han donat els concursants en la televisió. Amb la 'T': poèticament dona homosexual … «Tortillera» < p> Es diu Francisco i ha passat a la història de ' Pasapalabra ' pel seu error quan el presentador, Christian Gálvez, li va preguntar «amb la 'T': poèticament dona homosexual» , al que ell va contestar, sense pensar-s'ho dues vegades, «tortillera» . La resposta correcta era «tríbada» . Després de dir-li que no havia encertat, tot el públic i els seus companys van trencar a riure a riallades. Tot i que era complicada la paraula, i molts mai l'hauran escoltat, la resposta de Francesc és una vulgaritat amb connotacions negatives dins el vocabulari espanyol. El jove no va aconseguir batre el seu company, encara que segur que el significat de tríbada no se li oblida mai més a la vida.

Atrás