Quantcast

Famosos convertits a l'Islam

-

1
Les conversions resulten sempre sorprenents. I si es tracta d'una conversió a l'Islam, am

Les conversions resulten sempre sorprenents. I si es tracta d'una conversió a l'Islam, amb tots els prejudicis que tenim a Occident sobre aquesta religió, amb tot el que ignorem sobre ella, la sorpresa sol ser encara més gran. Si a més la protagonista de la notícia és una 'bala perduda' com ha estat tota la vida Lindsay Lohan, ja ens deixa aclaparats. No obstant això, l'actriu de Hollywood no ha estat la primera ni l'única a abraçar l'Islam. Repassem. Lindsay Lohan: Lindsay Lohan ha sorprès al món perquè sembla estar canviant de vida de manera radical. Qui antany tingués problemes amb l'alcohol, els cotxes i tota mena de polèmiques d'adolescent va anunciar fa tot just unes setmanes amb el seu imminent casament amb el magnat rus Egor Tarabasov, i ara la seva conversió a l'islam. «Sóc una persona molt espiritual i molt oberta de ment». Lohan, que es troba estudiant l'Alcorà, assegura que el portarà molt temps acabar de llegir-lo, i que és molt més ric que el que la gent va anar.

Atrás