Quantcast

Alt Urgell, 25 d'abril 2016: EL BON TEMPS ACOMPANYA SANT JORDI

El bon temps va respectar la Diada de Sant Jordi a la Seu d'Urgell, sobretot dissabte al matí que va ser quan l'ambient assolellat i la coincidència amb mercat va afavorir l'afluència de públic al Passeig Joan Brudieu.

Entre els 'best sellers' d'aquest Sant Jordi destaca La Bíblia Andorrana, d'Albert Villaró; L'assasí que va somiar amb lloc al cel, de Jonas Jonasson o La filla del capità groc, de Víctor Amela. També s'ha destacar l'èxit de vendes d'autors locals com ara l'Skechtbook, d'Albert Viladés, Allò era una altra cosa, de Carles Dalmau o Trossos de temps de la Seu de postguerra, d'Amadeu Gallart i Sol Gasch.

La venda de roses també va complir les expectatives d'una jornada on una vegada més la que es va imposar va ser la rosa vermella per davant d'altres colors i varietats. De fet, com sempre hi va haver roses per a tots els gustos.

Per últim, la Diada de Sant Jordi va significar l'estrena de la Cobla de l'Institut Joan Brudieu-Escola Folk del Pirineu, integrada per 14 joves d'ESO i batxillerat. La nova Cobla va interpretar 4 sardanes i neix amb l'objectiu de fomentar l'estudi dels instruments tradicionals catalans entre els més joves.