Quantcast

El tendre missatge d'un pare primerenc es torna viral

El missatge de Joshua Streeter , un jove de 20 anys i futur pare primerenc, ha aconseguit fer viral a les xarxes socials. La destinatària del missatge és Ariana Ward , la seva promesa i mare del seu nadó.

En un post al seu perfil de Facebook el jove explica el que ha après en aquesta important etapa de la seva vida al veure la seva parella suportar els reptes de l'embaràs.

Streeter explica com l'embaràs ha afectat Ariana "amb tot l'estrès, dolor i l'haver d'usar el bany tot el dia" com si fos una malaltia.

El jove afegeix que el seu treball en aquest procés és que ella senti que està bé plorar, irritar-se o riure sense motiu perquè l'important és que "se senti com si fos una reina" .

Tot i que també assenyala que l'embaràs de la seva nòvia no sempre ha estat fàcil , ja que "vaig començar a sentir-me poc apreciat, però havia de donar-me adonar que no tenia res a veure amb mi ". El jove afegeix que va aprendre molt en aquesta etapa i que "no es pot ser egoista" .

En una entrevista a ABC News , el noi explica que amb aquesta publicació pretenia donar-li una sorpresa a Ariana, qui li agraeix que "sigui tan dolç i tracti de mostrar el molt" que l'estima.

el missatge, que anava acompanyat d'una imatge de la futura mare agenollada davant del vàter ia ell subjectant el pèl, ha estat compartit més de 80.000 vegades .