Quantcast

Arresten a Desirée, la concursant transsexual de GH 14

Desirée, la concursant transsexual de Gran Hermano 14, ha estat detinguda aquest cap de setmana després de participar en una festa a la qual va acudir la policia. Segons explica Exclusiva Digital, els agent van acudir per l'excés de soroll en una festa que s'estava celebrant a una urbanització a Tenerife. Quan van arribar van trobar allà a Desirée, entre d'altres persones, i van procedir al seu arrest perquè contra ella pesava una ordre de crida i cerca.

La pròpia ex concursant ho ha explicat al seu compte de Twitter, on va penjar una nota amb la relació de les seves pertinences, que va recollir després de passar al nit al calabós.

Maleït record !! No vull ni tocar la bossa per treure les meves coses grrrrrg & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; & # 128.557; !! pic.twitter.com/S7tr0Avyqb

& mdash; DesiGH14OFICIAL (@ GH14Desiree) 23 abril 2016

la denúncia que pesa sobre Desirée l'ha interposat Antonio Teulada, actual concursant de Supervivientes. "Em van detenir per les ínfules d'Antonio", respon ella a un seguidor a la xarxa social.

El conflicte es remotna a 2013, any en què Antonio Teulada la va denunciar després d'una confessió de l'ex granhermana a Kiko Hernández: "Vaig tenir un embolic amb Antonio Teulada i és patètic", va dir llavors.

Teulada va cridar a Kiko Hernández i li va anunciar que emprendria accions legals per calúmnies.