Quantcast

Mónica Hoyos, a Carlos Lozano: "Tens programa perquè he desmentit que siguis alcohòlic"

Carlos Lozano ha decidit esprémer al màxim el seu polèmic pas per la casa de 'Gran Hermano VIP' per tots els platós de Telecinco i aquest cap de setmana no ha passat desapercebut després de la seva aparició a 'Sálvame Deluxe '. Va ser com a convidat i el tema central al voltant del qual va girar la seva entrevist va anar al de la seva filla i la seva exparella, la coneguda presentadora Mònica Hoyos .

Jorge Javier de seguida li va preguntar per ella perquè, segons sembla, estava pendent del programa i es va sentir diverses vegades ofesa perquè el presentador podria estar utilitzant la seva filla. En un dels descansos cridar a Kiko Hernández per entrar en connexió telefònica amb el programa i retreure que "com tens la poca vergonya de deixar en l'aire que segueixo enamorada d' a tu. Com pots dir que sóc una pesada … no tens ous de dir que ets tu el que em dius constantment. tens programa a Telecinco perquè he desmentit que no ets un alcohòlic ni un drogoaddicte ".

Lozano es va defensar assegurant que mai havia utilitzat la seva filla Lluna, però el drama familiar que té en suspens a la televisió rosa continua. "És una pena que parli així ", deia ell, però els crits i les acusacions entre Hoyos i ell eren continus. L'espectacle el tenen assegurat, això sí.