Quantcast

Justin Bieber la fa grossa a Instagram i provoca la ira dels fans de Prince

Justin Bieber sempre té una ficada de pota reservada per demà passat. No perd l'ocasió de provocar les ires del més pintat. Ara ha cregut oportú compartir en el seu compte oficial d'Instagram seva opinió sobre un dels pocs genis de la música que quedaven vius, o l'últim a desaparèixer amb tot el seu talent, Prince. I què ha fet el xaval canadenc? I el descriure en el seu compte oficial de la popular xarxa social que la mort del 'príncep de Minneapolis' no és veritablement la pèrdua de l'últim gran artista .

< p> És veritat que hi ha tantes opinions sobre la música com aficionats puguis trobar, però tot ha esclatat pels aires quan Andrew Watt, guitarrista de la banda Califòrnia 'Breed', va publicar un emotiu missatge a Instagram per expressar la seva tristesa per la mort de Prince. "Dimarts passat, abans de la meva xou, estava triant la roba que faria servir … Estava tan cansat pel treball de la setmana passada, i de tant viatge, que simplement vaig prendre la meva camisa de Prince i vaig dir: 'Vaig a fer servir la violeta avui '. Després de l'esdeveniment no em vaig dutxar perquè estava molt exhaust … Me'n vaig anar a dormir amb la camisa posada i la vaig seguir usant ahir. avui, em vaig despertar amb una notícia que em va deixar fora de mi, devastat. .. l'últim dels grans intèrprets ", va dir el músic.

I que va fer el bo de Bieber? Si algú va pensar que s'anava limitar a donar algun consell sobre higiene personal a Watt, s'equivoca. Sense pensar-s'ho dues vegades a l'candiense no se li va ocórrer una altra cosa que respondre: " Bé, no és l'últim gran artista" , tal com veiem en la imatge inferior.

A l' llegir aquest comentari, molts dels usuaris d'aquesta xarxa social van deduir que l'artista canadenc estava parlant de si mateix i van començar a caure els insults: "egoista", "cínic" i "egocèntric". Molts altres recorden el geni musical de Prince enyorant i demanant a la providència que Bieber pugui alguna vegada crear una composició que passi aa engrossir la història de la música popular. Com hiuzo l'autor de 'Purple rain'.

Prince va morir dijous passat als 57 anys en l'estudi musical de casa seva, a Minneapolis.