Quantcast

Detingut un guàrdia civil per matar un home en una discussió de trànsit

Fonts de la Guàrdia Civil i d'Emergències Comunitat de Madrid-112 han informat a Efe del succés, ocorregut cap a les 7.30 hores del matí al quilòmetre 67 d'aquesta carretera, al terme municipal de Fuentidueña de Tajo.

Pel que sembla, els fets han ocorregut quan el presumpte homicida -un guàrdia civil destinat a Quintanar de l'Ordre (Toledo) – i la víctima – un home marroquí de 39 anys i resident a Illescas- s'han baixat dels seus respectius vehicles a l'autovia després de patir un accident.

El guàrdia civil ha esgrimit una arma de foc i ha disparat diverses vegades al cap a la víctima , que ha mort a l'acte.

els sanitaris del Summa que s'han desplaçat fins al lloc només han pogut confirmar la seva mort, alhora que han atès l'autor dels trets de contusions lleus causades pel accident.

La Guàrdia Civil ha detingut el presumpte homicida, han afegit les fonts.