Quantcast

Els Gemeliers, esgarrapats i amb les ungles dels seus fans clavades al coll

Els Gemeliers arrosseguen a tants fans a Espanya com Justin Bieber en només un comtat dels Estats Units. Són uns ídols de masses i això els ha passat factura d'una forma molt agressiva. Tot va passar quan els joves arribaven al aeroport de Madrid després d'un concert la nit anterior i els seus fans estaven esperant-los, tal com publica el bloc 'Dando la nota'.

Quan els germans bessons van aparèixer, van provocar una autèntica bogeria que va arribar fins a límits insospitats. No podien ni fer un pas, no els deixaven tranquils i un dels gemeliers va apartar de molt males formes a una adolescent que es va voler fer una foto amb ell.

Jesús , un dels dos integrants del duo, va acabar amb esgarrapades al coll i ungles clavades per culpa de les fans . Les seguidores podran veure d'aquesta manera les conseqüències que té esclatar de passió per veure el seu grup favorit.

coses com aquestes fan que els bessons estiguin fins a la polla de nosaltres, i us feu cridar família? pic.twitter.com/Z9BK4u06zJ

& mdash; . (@myidxlsjd) 24 abril 2016