Quantcast

Juan Mata, a 'Salvados': "Visc en una bombolla i cobrament una burrada"

A vegades, pensem en l'esport d'elit de forma equivocada. El que es veu des de fora és tot meravellós però el ' Salvados ' d'ahir va voler mostrar l'altra cara de la moneda. Jordi Évole va entrevistar a Juan Mata , jugador del Manchester United i de la Selecció Espanyola, per conèixer que hi havia més enllà de l'èxit, els diners i la fama.

"Respecte a la societat, cobrament una bestiesa. Una cosa irreal. Pel que fa al futbol, ??cobrament cosa normal. En relació amb el 99,9 d'Espanya i de la resta del món, una bestiesa ", va explicar sense embuts i no va tenir problema a admetre que " viu en una bombolla. la vida real és la dels meus amics que han hagut de buscar feina, han estat a l'atur, han hagut de marxar fora. Aquesta és la vida comuna. la meva carrera en el futbol no és la vida real ".

"De vegades, em fa por que em donin una vida molt mastegada. Per a les més mínimes coses pots demanar ajuda i t'ho fan. És un dels aspectes que no vius una vida normal i si no estàs a sobre d'ells, ni ho saps ", comptava emocionat.

el futbolista no va dubtar a criticar el negoci que es feia amb el futbol i va dir que " els amos són més importants que els aficionats. no s'assembla al futbol d'abans, no hi havia tanta presa, tants interessos creats ". "El negoci del futbol no m'agrada. M'agrada el joc, entrenar jugar i competir. Jo guanyaria menys diners perquè el futbol fos menys negoci" , ha tancat.

Però Mata també va tenir indirectes cap a alguns dels seus companys i va explicar que "quan arribes a un club gran tots ens creiem Maradona, això passa i després es va passant. els veus que es creuen estrelles del rock, van vestits de forma estrafolària, amb els cotxes … i, de vegades, cal parlar amb ells ".

DOPATGE i VIDES TRUNCADES
Les altres dues entrevistes d'Évole també van ser especialment dures. Una d'elles a Carolina Pascual, que va explicar que amb 12 anys va marxar de casa, ho va deixar tot i, de vegades, agafava menjar de les escombraries de la fam que passava i de tots els sacrificis que feia. La caiguda en l'oblit després de retirar-se també li està passant factura a nivell psicològic i econòmic.

Sens dubte, la triatleta basca Virgínia Berasategi va deixar a tots amb el cor penjant d'un puny a l'explicar que, després d'una vida plena d'èxits i victòries, es va dopar en Bilao el 2013 tot i saber que guanyaria igualment. "Un dels meus grans problemes ha estat que m'ha agradat sempre acontentar tothom i vaig arribar a pensar que només m'anaven a voler si guanyava. Fixa't que ximpleria" , li explicava a Évole sobre la pressió que havia hagut de suportar.