Quantcast

Rajoy torna el cop a Rivera: "Ciutadans i PSOE ho van fer impossible"

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha acusat directament a PSOE i Ciutadans de ser els responsables que vagin a celebrar-noves eleccions per no haver acceptat la gran coalició amb el PP . "Ells ho van fer impossible", ha sentenciat.

I davant del "postureo" i el "fer veure i fer veure per no arribar a cap banda, aquí hi ha un partit, el PP, com sempre útil als espanyols ", ha dit Rajoy en la clausura de la convenció nacional de Noves Generacions, que s'ha celebrat a Còrdova, en la qual ha insistit que la seva proposta" era i continua sent la sensata ", però no va ser debatuda perquè "el PSOE no va voler" i "els altres, començant per Ciutadans, tampoc".

ha admès que en els pròxims dos mesos es parlarà molt de "qui és el responsable" de aquesta situació , i davant d'aquest debat els ha dit als seus: "al PP podem estar tranquils, vam fer el que havíem de fer sense caure en l'ansietat o en altres coses o actituds pitjors encara".

En tot moment s'ha referit Rajoy a "ells", PSOE i Ciutadans, com els responsables de la situació que viu el país. "ells", ha dit, "no van ser capaços i no han volgut acceptar l'alternativa de la raó, la lògica i la moderació ", que era el pacte que ell va proposar un dia després de les eleccions, el 21 de desembre.

Ha tornat a més a criticar les "reunions i xafarderies" a si com les "fotos, acusacions i ocurrències" d'aquests mesos, carregant amb duresa contra Ciutadans en parlar d ' "un partit lliurat al candidat d'un altre partit i el seu programa".

per a Rajoy, la "foto final d'aquests quatre mesos" ha estat d'una banda la de "PSOE i Ciutadans junts" i d'altra la de "Ciutadans, el PSOE i Podem en una reunió a 18 intentant arribar a un acord de govern ".

" Francament, hi havia fotos millors, més sensates i molt més útils als espanyols ", ha assenyalat.

després d'insistir diverses vegades en que la proposta que va fer el 21 de desembre, la de la "coalició moderada" i "europea", era la millor per a Espanya ", Rajoy ha tancat el seu discurs assegurant que se sent" en forma " i "amb ganes", i està disposat a donar "la batalla" un cop més, pensant ja en la més que possible nova cita electoral.