Quantcast

Piqué ataca el 'ABC' per un possible penal: "Com podeu manipular d'aquesta manera?"

Pablo Iglesias va rebre la plantada dels mitjans de comunicació per criticar obertament a un periodista d' 'El Mundo' a què acusava de manipular i mentir en les seves informacions. Aquest dissabte, Gerard Piqué va voler posar-se en la pell del líder d'Podem i va aprofitar el seu compte de Twitter per atacar el diari 'ABC', que va publicar una notícia que no va caure gens bé al jugador del Barcelona.

"La mà de Piqué que no va assenyalar l'àrbitre" , titulava el diari madrileny, fent inflexió en què era un moment del partit important (1-0) i en el qual el rival del Barça, l'Sporting, estava exercint una persecució implacable clar als de Luis Enrique més enllà del descans. En la línia de gol, el central català sembla que aclareix amb la mà tot i que les repeticions fan veure que l'internacional espanyol treu la pilota amb el costat.

"Com podeu manipular d'aquesta manera? És una vergonya" , escrivia Piqué al seu compte a la xarxa social, adjuntant una imatge de la suposada mà que havia comès en aquesta jugada.

No és la primera vegada que Piqué té un enfrontament directe amb algú de la premsa. A la visita del Barça al Madrigal, Pedro J.Ramírez , exdirector d' 'El Mundo' i que ara encapçala 'L'Espanyol', ha criticat que no es expulsés el català per doble groga, cosa que va malament al jugador blaugrana, que va demanar al periodista que havia de "llevar-se la bufanda" (entenem que la del Reial Madrid) per parlar de futbol. Quin embolic! ¿Plantaran els mitjans Piqué?