Quantcast

El agònic rescat a un gos a punt de caure d'un pis 13

Diu la dita que el gos és el millor amic de l'home i un veí de Bogotà (Colòmbia) , amb aquestes paraules al cap, va decidir jugar-se la seva pròpia vida per salvar el gos d'un veí que havia quedat atrapat entre els barrots del balcó de casa i que estava a punt de caure al buit des d'un pis 13.

Tal com es pot apreciar en les imatges, l'home intenta en tot moment ajudar al gos. Primer, sense fortuna, ho fa amb una escombra i fins i tot també amb una galleda. Després d'aquestes intents frustrades, veient que no hi ha molt temps per evitar una tragèdia, l'individu executa una temerària acció i s'enfila al balcó de dalt per salvar el can.

En la gravació s'escolta com alguns dels veïns es mostren nerviosos. Un simple relliscada i el gos i el mateix home caurien. No obstant això, afortunadament, la seva fe va ser fonamental i va poder rescatar el gos.

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials i supera clarament el milió de visites a les xarxes socials … Quin ensurt!