Quantcast

Una nena surt volant pels aires per un tornado a la Xina

El diari 'People' s Daily Online 'de la Xina ha publicat unes impactants imatges en què s'aprecia com un fort tornado que es va desenvolupar dimecres passat a la província xinesa de Gansu va estar a punt de provocar una autèntica tragèdia.

El fenomen meteorològic, que va arrasar tot el que es va posar en el seu camí, va arribar a la ciutat de Yuanquan amb gran força, enxampant al mig del carrer a centenars de pares i fills que jugaven en una zona infantil cèntrica.

En les imatges s'aprecia pel mateix tornado atrapa amb la seva força a una nena de 9 anys, la qual surt volant pels aires.

La menor va haver de ser hospitalitzada però afortunadament només va patir ferides lleus tot i l'espectacular cop que es va portar al caure des d'una altura important. Tot va quedar en un ensurt.