Quantcast

Els lladres roben a la casa de Kiko Rivera i es porten ordinadors amb fotos compromeses

Kiko Rivera i Irene Rosales han patit aquest dijous un robatori a casa seva de Madrid , segons ha explicat Kiko Hernández a 'Sálvame'. En concret, el col·laborador del programa de Telecinco apunta que els lladres van buidar la casa aprofitant l'absència del DJ i de la seva parella per emportar-se diners en efectiu, televisors de plasma, rellotges i diversos ordinadors.

El robatori, que ha estat denunciat en una comissaria pels afectats, preocupa al fill d'Isabel Pantoja, no ja pels 2.000 euros que li han sostret , sinó perquè en els ordinadors robats havia fotografies compromeses del propi Kiko amb Irene , la seva promesa i la mare de la seva filla Anna. Kiko Hernández assegura que no desitgen "sota cap concepte" que aquestes imatges veiessin la llum.

Les fonts de la investigació assenyalen que els lladres tenien molt clara la víctima i els objectes que realment buscaven , és a dir, no era una banda criminal que volia coses de valor perquè van deixar moltes joies a l'habitatge.

Davant d'aquest peculiar argument que s'ofereix sobre els fets, Carlota Corredera, exdirectora de 'Sálvame Deluxe', ha assenyalat que podria tractar-se d'una venjança per deutes que el DJ no hauria saldat amb els pispes . Kiko Hernández ho ha negat però sí que estudia la possibilitat que els implicats siguin coneguts del fill d'Isabel Pantoja.