Quantcast

Pablo Iglesias rectifica: "Va ser un error jutjar el treball d'un redactor"

Un dia després de les seves polèmiques declaracions sobre la tasca d'Álvaro Carvajal, periodista del diari 'El Mundo', Pablo Iglesias ha volgut matisar les seves crítiques assenyalant que "és un error que algú que aspira a ser candidat a la Presidència del Govern comenti o jutgi la feina que fa un redactor ".

Minuts després de reunir-se amb la presidenta del Govern de Navarra , Uxue Barkos, el líder d'Podem ha reconegut el seu error, assegurant que "quan un s'equivoca ha de disculpar-se" . "Ahir em vaig equivocar, i quan algú s'equivoca està bé reconèixer-ho i assumir-ho, és un error personalitzar una crítica", aclaria Iglesias.

El secretari general del partit morat ha reiterat, això sí, que sempre manifestarà la seva opinió "sobre els propietaris de mitjans de comunicació que condicionen línies editorials" .

< p> Finalment, Pablo Iglesias ha admès que li han sorprès les crítiques que han realitzat molts usuaris en les xarxes socials , en referència a aquells que demanaven el mateix comportament, abandonar la roda de premsa del líder d' podem, quan Rajoy va decidir fa uns anys donar una conferència davant els mitjans a través de pantalles de plasma.