Quantcast

Els Mohedano planten a Rocío Carrasco en l'homenatge a Rocío Jurado

El 22 abril 2016 era una data marcada en el calendari per a la família de Rocío Jurado . La seva filla, Rocío Carrasco, volia brindar-li un bonic homenatge al Teatro Real de Madrid, lloc triat per presentar el segell que la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre ha editat amb la cara de l'artista.

Allà, Rociíto ha estat acompanyada per Fidel Albiac, la seva parella i confident , i pel torero José Ortega Cano, el qual assegurava que avui era "el dia de Rocío Jurado" . No obstant això, aquest homenatge ha quedat entelat per la plantada que ha fet tota la família Mohedano a aquest esperat esdeveniment.

Tal com havia avançat 'El Programa de Ana Rosa', Amador Mohedano ha refusat aquesta invitació i no ha acudit a l'homenatge. Pel que sembla, l'exmarit de Rosa Benito considera que "la seva sobina no ha correspost en altres actes d'homenatge". "Considera que no s'ha portat bé amb ell" , afirmaven al programa de Telecinco.

Al contrari del que estava previst, Gloria Camila i José Fernando, fills de l'artista, tampoc han acudit a aquest homenatge, de la mateixa manera que la germana de Rocío, Glòria.

El que es pensava que podria ser el segell de pau entre les dues famílies ha acabat sent una mostra més del desencontre que hi ha i que cada dia és més evident.

Tot i que la família no ha donat suport a Rocío Carrasco, cares conegudes de la televisió com Maria Teresa Campos o Isabel Gemio o de la ràdio com Luis del Olmo han volgut donar suport a la jove en un dia tan especial .