Quantcast

Mariah Carey ensenya el seu mugró al moment menys pensat

Mariah Carey ho ha tornat a fer. No sabem si a propòsit i volent que la gent torni a parlar d'ella, la cantant ha tingut un desafortunat distracció que ha provocat una autèntica revolució entre els seus fans.

Segons han publicat diversos portals nord-americans, Carey sortia de una festa a Nova York quan un dels seus ajustats vestits va decidir posar-se en contra seva i va cedir perquè un dels seus pits quedés al descobert.

Els paparazzi que hi eren presents no van dubtar a captar-la fotografia, que ha donat la volta al món i que ha provocat nombrosos comentaris dels seus fans a les xarxes socials.

Mariah Carey ens té acostumats a descuits d'aquest tipus. Fa un temps, la cantant va ser caçada pels fotògrafs sortint de l'aigua. La seva bikini, en aquesta ocasió, també va dir prou i el seu mugró va quedar al descobert. Una imatge que va portar molta cua i que va ser molt difosa a Twitter i Facebook.